Örebro2039.se

Örebro2039.se

Jobb

JobbPosted by Björn Sundin Thu, August 28, 2014 00:00:53

Ett Örebro med 185 000 invånare skapar i sig många nya jobb: fler behöver handla mat, gå ut och äta eller behöver hjälp med tjänster och service. För att skapa fortsatt tillväxt och nya jobb krävs att dagens positiva utveckling fortsätter med en skola som rustar barn och unga att både tänka kreativt som anställda och att skapa egna företag den dag det känns rätt. Genom stöd till innovationer och utvecklingsarbete hjälps kommunen och privata företag åt för att nya idéer ska bli livskraftiga och att beprövade företag ska kunna fortsätta utvecklas.

Har du förslag när det gäller framtidens jobb? Dela med dig här!

(Vi tar tacksamt emot länkar till filmklipp, artiklar, illustrationer eller andra tankeväckande exempel som kan bidra till en mer levande diskussion. Dela dem i kommentarsfältet!)  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Mr. X Sat, August 13, 2016 09:05:42

Det behöves arbetstillfällen på landsbygden , det är okej att åka från stan till landsbygden för att jobba i skogen, på en mjölkgård, med djur, i landbruk etc.

Det kan skapas många arbeten på detta sätt och vi kan bättre styra och kontrollera djur och mat kvalitén om det är företag i vår region.